Breaking News
Home | FAQ

FAQ

Betaling (5)

Is mijn betaling anoniem?

Ja uw betaling is geheel anoniem.

Is mijn betaling eenmalig?

Ja uw betaling is eenmalig 100 euro voor 30 dagen onbeperkt toegang tot exclusieve foto’s en zal niet automatisch worden verlengt

Ik heb betaald maar heb nog geen inloggegevens ontvangen.

U ontvangt uw inloggegevens vrijwel direct na betaling per e-mail. Mocht u niks vinden in uw inbox dan kan het zijn dat het in uw spamfolder is beland.
Kunt u niks vinden dan kunt u contact opnemen met onze live support of via het contactformulier opnieuw uw inloggegevens laten opsturen.

Kan ik tussentijds een betaling doen om mijn lidmaatschap te verlengen?

Ja, het is mogelijk om tussentijds een betaling te doen. De dagen zullen dan worden opgeteld vanaf de einddatum of wanneer de einddatum verstreken is vanaf de datum waarop je je aanmeld als lid.

Is het mogelijk om met creditcard of via overboeking te betalen?

Ja, het is mogelijk om via creditcard of overboeking te betalen. Neem contact met ons op via het contactformulier en wij sturen u een betalingslink om te betalen via uw gewenste betaalmethode. Zodra de betaling binnen is zal je inloggegevens per mail worden verstuurd.

Website (3)

Kan ik nog inbellen om foto’s en video’s te bekijken

Ja het is mogelijk om in te bellen in Verona’s VIP Room. Klik hier om in te bellen.

Ik kan de filmpjes niet bekijken op mijn pc

Waarschijnlijk gebruikt u een verouderde internetbrowser wij zouden u willen aanraden om de meest recente versie van uw internetbrowser te downloaden.

Kan ik webcammen met Verona?

Ja als lid kun je elke week met Verona gratis webcammen