Breaking News
Home | Advertenties | leuke items met sexy opdruk

leuke items met sexy opdruk

Beste Verona,

Komen er nog meer items met een opdruk van jou? net als dat t-shirt wat in de surprisebox zat want ik verzamel namelijk alles van jou en daarom ben ik dus benieuwd of we dingen gratis kunnen winnen of dat je webshop uitgebreid wordt.

Mvg Jeroen

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
leuke items met sexy opdruk, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Check Also

wim

man zoekt spontane meid

Hoi Verona, ik wil hier graag mijn advertentie plaatsen maar weet eigenlijk niet of hier …

2 comments

  1. Hoi Jeroen, zeggen jullie maar wat jullie leuk vinden, hebben jullie meer met een mok, een muispad of heel wat anders vertel het me maar :)

  2. Ik zal Paul zijn reactie ook in gedachten houden ;)… een dekbedovertrek met mij erop :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>